Как точно да си купите правилния селфи стик?

Реално има 3 основни типа пръчки за селфи (селфи стикове):

Пръчка за селфи с опция bluetooth. Този стик може да се използва с Android или iPhone. Има бутон на дръжката, чрез който може да се снима.

Стик, свързан към жака за слушалките на устройството. Тук също така е на лице бутонче, което бихте могли да използвате, за да се снима.

Пръчка без наличието на функция за задействане дистанционно. Много от тези стикове се дават с Дистанционно с bluetooth връзка.selfie stick

Съвет да не позлвате селфи пръчка, която не разполага с функция за задействане, понеже е нужно да използвате таймера на вашия фотоапарат, за да стане селфи. Много е възможно дистанционното да бъде изгубено, а и трудно може да се използва като придържате пръчката.

Най-добрият вариант в този случай са именно тези с Bluetooth възможност, най-вече ако желаете да си направите снимка от още по-голямо разстояние без реално да използвате пръчката, като например го подпрете до някоя стена.

Проблемът е, че е възможно да е доста сложно да комбинирате смартфона си с Устройството с bluetooth, а това е доста често срещан наболял проблем сред клиентите. И не само това, но не трябва да забравяте да зареждате батерията на стика, като ползвате USB кабел.

Аз бих си избрал селфи стик, който притежава кабел за слушалки, тъй като при него няма несгоди по отношение на зареждане и съвместимост. Зарядът идващ от кабела за слушалки, позволява на ползвателя да използва бутончето. Макар че споменатия не е сред най-модерните, е доста ефикасно. А и наистина няма да ви създаде неприятности и да Ви приберат на топло в Южна Корея. Освен това точно тези селфи стикове са значително по-евтина опция в сравнение с другите.