Какво реално се крие зад думата SEO

seo service

Случайна магична дума, която всеки повтаря, в опит гугъл да ги класира на главните позиции? И точно това. Но дефакто в тези три букви се намира цял комплекс от различни занимания, като имат за задача да доработят собствената структура на уеб сайта, да го направят много лесно видим за търсачките по повечето използвани ключови словосъчетания, да подобрят неговия ранг.

Разбира се това ще доведе до увеличен трафик от потенциални клиенти, и те вече имат мотивация за действие и въпросът тук е дали наистина ще предпочетат вашата страница или конкурентите ви.

Кой може спокойно да ви осигури необходимото SEO

На теория почти всеки – може би дори приятелят ви или съседът ви, които е на ТИ с тия работи. Но ако след тяхната намеса липсва развитие, заповядайте на Theseo.bg и ще научите, защо не са се справили.
SEO оптимизирането е комплексна дейност, за чийто успех се занимават отделни специалисти. Може да се предлага от специализирани фирми. Дори оптимизаторите, действащи сами, прибягват до услугите на партньорска мрежа. Работата – реално – е непосилна за сам човек.

Не е ли по-добре за вас да разчитате на рекламна фирма

Дори не скъпата на пръв поглед реклама в крайна сметка акумулира с времето висок финансов разход. SEO също не е без пари, но все пак между тях определено има значителни различия.

В момента, в който рекламата ви приключи, прекратява се и трафикът, създаден от нея. Дори докато го има, този трафик не реализира кой знае какви продажби, тъй като на рекламните текстове много често натискат разсеяни, любопитни, скучаещи, както и съвсем случайни потребители и те дори нямат наум покупка или действие.

SEO оптимизацията повишава качествено уеб сайта, издига го на челни позиции в търсачките и от там идват най-вече мъже и жени, които са готови да купят, но се чудят от кого. Ако разгледат сайта ви, и ако той е напълно добър, те ще предпочетат вас. Челното подреждане в търсените резултати на Гугъл предоставя високи възможности за продажби.

Приключването на seo оптимизация на сайт не води до реална загуба на доброто класиране. Това може да се случи, ако конкуренцията успее да се оптимизира по-добре от вашият уебсайт.