Гранд Каньон София – Начин на живот

luxury apartments
Гранд Каньон е най-новия и първият по вида си план в страната ни на Гаранти Коза – главен интернационален инвеститор с много голям опит в строителството. Създадена през далечната 1948 г.. в Анкара, Турция, в наши дни компанията е една от най- почитаните и харесвани в строителния сектор, като в Турция, така и Русия, Дубай, Япония.

Гаранти Коза имат повече от 200 създадени проекта, например малка част са: – 1-вата линия на метрото в Град истанбул, Най-мащабния завод на форд „ Отосан” локализиран на площ 1 млн. квадратни метра, АККОЗА – Проект за жилища, включващ 7 000 апартаменти, Коза Парк – Проект на най- голямото изкуствено езеро, заобиколено от четири жилищни сгради и над 2 500 апартаменти

Локализиран в най – бързо еволюиращите се квартали в столицата на България, Младост Три, Гранд Каньон предлага всичко от което може да се интересува едно модерно семейство. В голяма близост до важни пътни аретерии, офис локации и красива гледка към една от най- красивите планини в България – Витоша, както и лесния достъп до Метрото, благодарение на топла връзка са само малка част от комуникативността и характеристиките на района, както и комфорт, който комплексът ще предложи на своите живущи.

Гранд Каньон В столицата ще бъде от Три жилищни сгради, носещи имената на едни от най-известните български планини – Рила, Пирин и Витоша, разположени на 32 000 кв. метра, голям търговски център (алейно намиращи се магазини, елитни заведения и ресторанти) и подземен паркинг с над хиляда паркоместа, до които всеки живущ в комплекса ще има удобна топла връзка. Следвайки една от скорошни тенденции в сградното строителство, архитектът на Гранд Каньон София – Джон Жерде, създава перфектно единство между модерна архитектурна линия и ландшафтен дизайн.

Професионално плануваното пространство, дава персоналното спокойствие на жителите в Гранд Каньон, при положение, че заедно с това им предлага необходимите за всеки един модерен човек условия поставени на едно и също пространство. Вземайки предвид заетия живот на съвременния човек, Гранд Каньон съчетава важните градски забавления с неописуемия чар на големия дял зелени площи, заобикалящи комплекса.

Проектът включва 765 апартаменти, намиращи се на разгъната застроена площ от около 138К кв. метра. Рила Резидънс ще е 30 етажна сграда, впечатляваща с невероятна модулна архитектура. До 17-тия етаж в самата сграда ще се помещава 5 звезден хотел – един от най-известните брандове в света, а от 18 до 30 етаж ще бъдат разположени ВИП резиденции. Комплекса ще разполага и с офтеомологична клиника (1 200 м2.) – 2та по големина на Балканския полуостров. Аналог на най-голямата и модерна такава, намираща се в Истанбул. На живущите в Гранд Каньон ще им бъдат предоставени плувен басейн, wellness и фитнес център.

Разгледайте сайта ни: http://www.grandkanyon.com/estate